Vakantie foto

Je bent bij ons op vakantie en je hebt het goed naar je zin. En de gedachte aan de gave vakantie bij ons wil je zo lang mogelijk laten voortduren. Dan kun je wel een flesje wijn mee naar huis nemen, maar op één of andere manier smaakt die thuis altijd minder. Wat dan?

Laat eens een hele gave en altijd orginele vakantie van jou en je gezin maken. Een unieke serie die wij bieden. Dat kan omdat Patrick fotograaf is en hij het heel erg leuk vind om dit soort foto's te maken. Ongedwongen fotografie, met veel ruimte voor spontaniteit. Het is ook altijd anders. Standaard foto's maken doet Patrick niet.
Stacks Image 7
Vraag aan Babs wanneer dit uitkomt en we maken de afspraak. In een spontaan opgebouwde situatie zoals hierboven. Of lekker bij je tent. Zodat je kinderen over veertig jaar nog eens kunnen terugzien hoe ze vroeger met Papa en Mama op vakantie gingen. De foto maken duurt ongeveer een uur. Dat heeft ook te maken met wat jullie wensen precies zijn. En in dat uur wordt er altijd veel gelachen. En maak je de wondere wereld van fotografie een beetje mee. Hoe Babs en Patrick jullie als familie opbouwen tot een hele leuke foto. Daarbij hoort ook een foto geprint op A4 met een lijst. Dat alles kost je 100 euro.
Stacks Image 11

Vader en moeder met kinderen en schoonkinderen, op verzoek op een speciale plek gefotografeerd.

Stacks Image 15

En als je eindelijk eens een mooie foto van jou en je hond wilt hebben. Dat kan Patrick ook maken.

Stacks Image 19

Of als je dochter een keer als een sprookjesfiguur op de foto wenst te gaan. Doe eens gek en verwen haar. En misschien komt deze foto wel groot boven de schoorsteen te hangen. Want groter afdrukken kan ook. A3+ afdruk kost 40 euro extra.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Er is in het verleden al veel meer gemaakt. Wil jij dit ook? Geef het Babs tijdig aan in verband met onze planning en bijvoorbeeld Pizza avonden. Patrick kan veel, maar niet pizza's bakken en fotograferen tegelijk. Als je wilt kan jij ook met een hele gave en zeer originele foto naar huis gaan. Een foto zoals je nog nooit hebt gehad voor slechts 100 euro met een A4 afdruk in lijst.